KAW Kultúra

Chytajte Pokémonov, čistite most Apollo alebo to cez víkend roztočte na bláznivom hudobnom festivale

Ak ste už unavení z fádnej kancelárskej práce počas týždňa, rozptýľte sa tancom, hudbou podľa vášho gusta, alebo urobte niečo užitočné pre Bratislavu. Ponúkame vám množstvo skvelých tipov na najbližší víkend.

Ilustračný obrázok k článku Chytajte Pokémonov, čistite most Apollo alebo to cez víkend roztočte na bláznivom hudobnom festivale
Zdroj: Dnes24.sk

Chytajte Pokémonov

Ak aj vás ovládol fenomén Pokémon, skúste ich v Bratislave pochytať čo najviac. Zraz je na Viedenskej ceste pri Sade Janka Kráľa. Veľa úspechov!

Sobota / 14.00 hod. / Sad Janka Kráľa / vstup voľný

Viac TU

Ugrilujte si niečo dobré

Benefičná grilovačka spojená s dobrou zábavou z dielne dídžejov Hank – The DJ, Tana Deformed a Nina Skellington. Okrem fenomenálnych beetburgerov si budete môcť vychutnať aj to najlepšie zo žánrov indie, post-rock či 80's.

Sobota / Klub Fuga / 15.00 – 22.00 hod.

Pomôžte vyčistiť most

Nezisková organizácia Zelená hliadka sa podujala vyčistiť výťahy na Moste Apollo. Bolo už načase, pretože ich žalostný stav bol na zaplakanie.

Ak chcete pomôcť, ste vítaní.

Sobota / 9.30 hod. / Zástavka MHD Most Apollo smer Petržalka

Viac TU

Povozte deti na poníkoch

Všetky deti majú rady zvieratká. Pomôžte im teda vysadnúť na chrbát poníka a povoziť sa po lúke priamo pod hradnou skalou. Po takomto zážitku sa môžete prejsť nádherným prostredím v okolí sútoku riek Dunaj a Morava.

Sobota/ Hrad Devín / od 10. – 19. hod. / cena jazdy 2 eurá

Roztočte to na Bee Free

Festival BeeFree, najväčší a najstarší letný tanečný event na Slovensku,odštar­tuje tento rok už po tretíkrát. Ak prídete do priestorov petržalskej Incheby alebo na pláž pod Ufom, zažijete neopakovateľný tanečný žúr.

Okrem tranceu na hlavnom pódiu,bude v Inchebe aj obľúbený drumnbass a chýbať nebude ani techno stage. Na Pláži pod Ufom na brehu Dunaja sa zase k slovu dostanú prevažne houseoví dídžeji.

Sobota / Incheba a pláž pod Ufom / vstup voľný

Zatancujte si na námestí

V Starom Meste si môžete vyskúšať argentínske tango a iné tanečné kreácie. Predvedú vám ich účastníci tanečnej školy Danza Mea2016. Unikátny projekt pod vedením tanečnej pedagogičky Jany Šimkovicovej. Tretí ročník letnej tanečnej školy pod vplyvom múz opäť prebudí vašu fantáziu a roztancuje vaše telo.

Hviezdoslavovo námestie / 17.00 hod. / vstup voľný

Krabičky pre šikovné ručičky

Vytvorte si spolu s deťmi niečo milé a kratívne. Kultúrne zariadenia Petržalky pripravili oddychový program na letné mesiace pre malých aj veľkých. Vyskúšať svoju šikovnosť môžete na detskom ihrisku pri Draždiaku, v areáli Grand hotela Pressburg.

Sobota/ Draždiak / 14.00 hod. / vstup voľný

Započúvajte sa do evergreenov

Husle, akordeón, kontrabas a spev. Tým všetkým vám súrodenci Kuštárovci vykúzlia vynikajúcu náladu. Zoberte svoje deti, ale aj rodičov do Starého Mesta a o zábavu máte postarané.

Sobota / 14.00 hod. / Čitáreň u červeného raka / vstup voľný

Zatancujte si v Ružinove

Nechajte sa nalákať na príjemný večer spojený s tanečným workshopom a súťažou o najlepšie oblečené tanečné páry, ktorý uvádza tanečná škola KTC. Do tanca hrá hudobná skupina CHARLIE DUO.

Nedeľa /18.00 hod. / Park Andreja Hlinku Ružinov / vstup voľný

Vypočujte si najlepších bratislavských virtuózov

Medzinárodný mládežnícky hudobný festival uvádza koncert Komorného orchestra mesta Bratislavy pod vedením Roberta Marečka. Hosťom bude vynikajúci akordeonista Michal Červienka.

Nedeľa / 20.00 hod. / Hlavné námestie / vstup voľný

Čítajte aj: Užite si leto na hudobných festivaloch

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM