Rôzne Správy

Chystáte svadbu? Na svadobnom veľtrhu vybavíte všetko okrem farára a matriky

Všetko, čo potrebujete vedieť predtým, ako vstúpite "do chomúta", nájdete v Inchebe pod jednou strechou na najväčšom svadobnom veľtrhu na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte svadbu? Na svadobnom veľtrhu vybavíte všetko okrem farára a matriky
10
Galéria
Zdroj: www.svadobnyveltrh.sk

Svadobné šaty, obrúčky, sála, svadobné menu, hudba či fotograf. Je toho naozaj veľa, na čo treba pred svadbou myslieť. Ak aj vy uvažujete s partnerom o organizácii najkrajšieho dňa svojho života a chcete ušetriť pomerne dosť času, je tu pre vás 13. ročník Svadobného veľtrhu v bratislavskej Inchebe.

Svadobné prípravy bez stresu

Najväčší svadobný veľtrh na Slovensku je ideálnym podujatím pre každého, kto sa rozhodol vstúpiť do stavu manželského. Okrem toho, že na jednom mieste nájdete kopec inšpirácií a kvalitných dodávateľov, veľa služieb a tovaru si tu viete objednať a nakúpiť s výraznými zľavami.

Cieľom veľtrhu je aktívna prezentácia spoločností podnikajúcich v oblasti svadobného priemyslu, predstavenie nových módnych trendov svadobných šiat, pánskej módy či obrúčok a výmena poznatkov a skúseností.

Bohatý program

Návštevníkov čaká počas dvoch dní aj bohatý sprievodný program a rôzne súťaže. Na pódiu sa budú prezentovať zaujímavé hudobné telesá, ktoré môžu byť súčasťou aj vašej svadby, folklórne súbory s ukážkami čepčenia, či svadobné salóny a módni návrhári s obľúbenými módnymi prehliadkami a novinkami na aktuálnu svadobnú sezónu. Nebude chýbať ani finále súťaže Nevesta roka 2017.

Svadobný veľtrh organizuje Štúdio Škerák, ktoré vo svadobnom biznise pôsobí už vyše 17 rokov. Podujatie sa uskutoční v dňoch 9. až 10. februára v priestoroch výstaviska Incheba spolu s výstavou Interbeauty.

piatok (9. 2.) od 10:00 do 19:00 hod., sobota (10. 2.) od 10:00 do 18:00 hod. / vstupné 6 eur, zľavnené 4 eurá

Svadobný veľtrh v Inchebe
10
Galéria
Zdroj: www.svadobnyveltrh.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM