Správy Samospráva

Chystajte sa na karneval. Medická záhrada sa zmení na raj tekvíc a kostýmov

Aj tento rok sa dospelí, ale predovšetkým deti, môžu tešiť na bohatý halloweensky program. Zlatým klincom akcie bude záverečný lampiónový sprievod.

Ilustračný obrázok k článku Chystajte sa na karneval. Medická záhrada sa zmení na raj tekvíc a kostýmov
6
Galéria

Chystajte si masky! Už 2. ročník Staromestského halloweenskeho karnevalu sa roztočí 27. októbra 2016 v Medickej záhrade.

Tekvice a lampióny

Podujatie je určené pre Staromešťanov, ako aj všetkých obyvateľov Bratislavy. „Pevne verím, že sa z tohto milého podujatia pre malých aj veľkých stane pekná staromestská tradícia,“ povedal poslanec mesta a hlavný organizátor podujatia Martin Borguľa. Aj tento rok sa dospelí, ale predovšetkým deti môžu tešiť na bohatý halloweensky program.

Čarovať bude kúzelník Talostan, chýbať nebude maľovanie na tvár, tradičné súťažné vyrezávanie tekvíc či súťaž o najlepší karnevalový kostým.

Zlatým klincom programu bude záverečný lampiónový sprievod po Medickej záhrade. „Svojimi aktivitami sa snažím o oživenie Medickej, aby sa tento krásny park stal miestom stretávania Bratislavčanov, miestom, kde to žije športovými a kultúrnymi podujatiami. A tie sa nemusia konať len v lete. Staromestský halloweensky karneval je toho dôkazom,“ povedal Martin Borguľa.

Medická záhrada - akcia pre deti
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM