Ľubomír Hudačko Kultúra

Chystá sa knižná atmosféra v Bratislave: Festival Dni slovenskej literatúry pritiahne tieto mená!

Literárne informačné centrum prináša na jeseň do Bratislavy opäť trochu knižnú atmosféru. Stretnite sa s literatúrou prostredníctvom besied, čítačiek, inscenovaných pásiem či tvorivých dielní a neoľutujete. Veď každý z nás píše svoju vlastnú knihu života.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa knižná atmosféra v Bratislave: Festival Dni slovenskej literatúry pritiahne tieto mená!
Zdroj: Webnoviny.sk

Rasťo Piško, Ľubomír Feldek či Daniel Hevier. To je len časť mien, ktorá sa na vás teší počas festivalu Dni slovenskej literatúry!

Ten sa bude konať od 15. – 19. októbra 2014 na rôznych miestach v bratislavskom centre mesta. Či už v kníhkupectvách Gorila, Martinus, Panta Rhei, Artforum, Stará tržnica, bratislavské knižnice, V klub, Modrý salón SND či dokonca v MHD.

Všade tam sa môžete stretnúť so svojimi obľúbenými slovenskými spisovateľmi ako M. Kopcsay, R. Piško, D. Mitana, P. Rankov, Z. Kepplová, D. Hevier, Ľ. Feldek, M. Hvorecký, T. Janovic a s mnohými ďalšími. Príďte sa preto pozrieť na tú našu spoločnú – nekonečnú knihu slovenskej literatúry naživo na festivale Dni slovenskej literatúry.

foto: ilustračné

Festival Dni slovenskej literatúry: Môžete sa tešiť na tieto mená!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM