Tlačové správy

Chráňte svoje auto pred mrazom a vetrom. Špeciálne umytie len za 6,99 eur

S príchodom zimnej sezóny pripravuje každý zodpovedný vodič svoj automobil na mráz a nevľúdne počasie. Okrem tradičného prezúvania pneumatík musíte myslieť aj na karosériu svojho tátoša. Využite špeciálnu ZĽAVU na umytie vášho auta!

Ilustračný obrázok k článku Chráňte svoje auto pred mrazom a vetrom. Špeciálne umytie len za 6,99 eur
Zdroj: Dnes24.sk

Spoločnosť LUKOIL na svojich zákazníkov takisto nezabúda. Okrem ponuky pohonných hmôt odolávajúcich mrazom až do –30 ° C prichádza teraz s atraktívnou ponukou zlacneného umývacieho programu Symfónia, ktorá ochráni každého motorového miláčika aj v tých najhorších spúštiach.

Príprava automobilu na zimu si vyžaduje viac pozornosti, predovšetkým kvôli častým zmenám počasia, pri ktorých trpia najmä karosérie vozidiel. Umývacie linky čerpacích staníc LUKOIL preto v tomto období ponúkajú motoristom najluxusnejší umývací program Symfónia za zvýhodnenú cenu 6,99 eur až do konca tohto roka.

Umývačky čerpacích staníc LUKOIL sú vybavené najmodernejšími technológiami, šetrné k lakom vozidiel aj životnému prostrediu. Využívajú revolučný materiál SofTecs a vďaka tomu sa starajú o vozidlá zákazníkov obzvlášť ohľaduplne. Kefy vyrobené z materiálu SofTecs neškrabú, dôkladne zbavujú povrch nečistôt, nezanechajú stopy ani na citlivom tmavom laku a dokonale leštia celú karosériu.

Zvýhodnený program Symfónia sa skladá z predumytia, umývania podvozku, aplikácie aktívnej polyetylénovej peny, umývania pod vysokým tlakom vody, leštenia NANO MAXI 3 voskom a sušenia.

„Naša spoločnosť veľmi dbá na spokojnosť a pohodlie zákazníkov. Preto pre nich v priebehu roka pripravujeme špeciálne ponuky, ktoré im môžu ušetriť čas a peniaze. Aj ku koncu roka preto prichádzame s ponukou služieb, ktorá môže našim zákazníkom pomôcť ochrániť ich autá pred nepriaznivým počasím a zbytočnými výdavkami spojenými s budúcimi opravami karosérií spôsobených mrazom alebo posypom na cestách. Veríme, že špeciálnu akciu na umývací program Symfónia naši zákazníci prijmú kladne a prídu si k nám svoje auto umyť,“ povedal Ladislav Béres, marketingový manažér LUKOIL Slovakia s.r.o.

Akcia Symfónia bude prebiehať na umývacích linkách čerpacích staníc LUKOIL na území Českej i Slovenskej republiky a bude podporená outdoorovými bannermi v priestoroch čerpacích staníc.

Pre viac informácií kontaktujte:
AMI COMMUNICATIONS, s.r.o.
Sergej Danilov, sergej.danilov@amic.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM