Tomáš Stupavský Krimi

Chlapec, ktorého včera zavalil konár, nakoniec svoj boj o život prehral

Včera zasiahla Bratislavu snehová kalamita, ktorá spôsobila nielen dopravný kolaps, ale už má na svedomí aj jeden mladý ľudský život. Chlapček, na ktorého včera spadol konár, nakoniec svojim zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Chlapec, ktorého včera zavalil konár, nakoniec svoj boj o život prehral
Zdroj: TASR

Tragická udalosť sa udiala vo štvrtom bratislavskom okrese, kedy v areáli materskej a základnej školy na Perneckej ulici odlomený konár zvalil iba sedem ročného chlapca. Časť stromu nevydržala nápor hustého sneženia. Chlapec bol následne vo vážnom stave prevezený do Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch.

„Chlapec mal zranenia nezlučiteľné so životom. Napriek enormnej snahe lekárov a komplexnej resuscitačnej liečbe sa jeho život nepodarilo zachrániť,“ uviedla dnes hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Dana Kamenická.

Chlapec utrpel ťažké zranenie hlavy, krčnej chrbtice a mal viacero vážnych vnútorných zranení. Záchranári ho museli oživovať priamo na mieste.

Prečítajte si tiež: Kalamita v Bratislave: Konár nevydržal nápor snehu, zavalil malého chlapca. V meste je viacero obmedzení

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM