KAW Rôzne

Chcete zažiť virtuálnu realitu? Cestujte v čase so známym výrobcom áut

Aktuálna výstava v Múzeu dopravy vás prevedie historickou cestou modelovými radmi VW. Spoznáte tiež postupný rozvoj bratislavského závodu Volkswagen Slovakia.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zažiť virtuálnu realitu? Cestujte v čase so známym výrobcom áut
5
Galéria
Zdroj: TASR

Chceli by ste na vlastné oči vidieť, ako sa vyrábajú autá a ako vyzerá bežný deň vo Volkswagene? Aktuálna výstava v Múzeu dopravy vám to umožní.

Nazrite do montážnej haly

V Múzeu dopravy na Šancovej ulici môžete v týchto dňoch spoznať históriu značky, ktorá je už roky spätá s Bratislavou. Závod, ktorý začiatkom 90. rokov 20. storočia našiel svoje miesto v Devínskej Novej Vsi, dal prácu stovkám šikovných ľudí z nášho mesta a vyšli z neho už tisícky kusov automobilov.

Na výstave s názvom Cestujte v čase s Volkswagen Slovakia môžete vidieť legendárne i unikátne modely VW na jednom mieste. A to nie je všetko! Volkswagen Slovakia prišiel aj so zaujímavým nápadom, ako priblížiť návštevníkom výstavy prácu priamo v montážnej hale závodu. Pomocou špeciálnej projekcie môžete zažiť virtuálnu prehliadku montážnej haly na vlastné oči.

Ak prídete počas víkendov do STM-Múzea dopravy v Bratislave, tak medzi 12:00 a 16:00 hod. vám spomínanú virtuálnu prehliadku predvedú priamo pracovníci VW Slovakia. Expozíciu si môžete pozrieť do 31. marca 2018.

Zdroj: Facebook
VW
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM