Adriana Banásová Šport

Chcete „vytriasť“ nadbytočné kilá po sviatkoch a zabaviť sa? Prihláste sa na Silvestrovský beh

Posledný deň kalendárneho roku 2015 bude už tradične venovaný obľúbenému Silvestrovskému behu cez bratislavské mosty. V závislosti od počasia očakávajú organizátori aj tento rok približne 800 až 1000 bežcov.

Ilustračný obrázok k článku Chcete „vytriasť“ nadbytočné kilá po sviatkoch a zabaviť sa? Prihláste sa na Silvestrovský beh
Zdroj: TASR

Športové podujatia organizuje hlavné mesto SR Bratislava a Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy. Hromadný štart je o 10:00 spred Ekonomickej univerzity na Dolnozemskej ulici v Petržalke a cieľ je pod Mostom Lafranconi pri Botanickej záhrade.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť ešte stále aj online do 27. decembra 2015 a v deň pretekov aj priamo na mieste. Medzi bežcami bude aj primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Trasa behu povedie cez Prístavný most, Most Apollo, nábrežie Dunaja na Petržalskej strane, Most SNP (najskôr cez pešiu lávku v smere do mesta a následne pešiu lávku v smere do Petržalky), nábrežie Dunaja na petržalskej strane, až pod Most Lafranconi (cieľ je pod Mostom Lafranconi pri Botanickej záhrade). Ako šatňa bude slúžiť bežcom autobus na štarte, ktorý im privezie veci do cieľa.

Všetci bežci získajú pamätnú medailu.

Prečítajte si tiež: Poznáte najúspešnejších športovcov Bratislavy za rok 2015? Mesto im aj tento rok udelilo ocenenie

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM