Tlačové správy

Chcete si zariadiť bývanie? V Prvej stavebnej sporiteľni vám pomôžu s vybavením domácnosti bez bločkov a faktúr!

Kúpa nového bytu, výstavba rodinného domu, alebo prerábka už existujúceho bývania patrí zásadným krokom v živote človeka. Dôležité však je dotiahnuť veci pekne do konca. Tou pomyselnou čerešničkou na torte, ktorá dá tvár vášmu bývaniu, je to, ako si ho zariadite.

Ilustračný obrázok k článku Chcete si zariadiť bývanie? V Prvej stavebnej sporiteľni vám pomôžu s vybavením domácnosti bez bločkov a faktúr!
Zdroj: Dnes24.sk

Šťastná sedmička

S jednou z najlepších ponúk aktuálne prichádza líder na slovenskom trhu stavebného sporenia – Prvá stavebná sporiteľňa. „Výhodné úvery na vybavenie domácnosti“:(http://www.pss.sk/…-domacnosti/?…do výšky 7 000 € a so splatnosťou až 7 rokov poskytuje už dlhšie. S príchodom tohtoročného leta ich môže získať prakticky ktokoľvek. Teda nielen klienti PSS, a. s., ale tiež ľudia, ktorí dosiaľ vôbec neprišli do kontaktu so stavebným sporením.

Úver pre každého

Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v PSS, a. s., či v akejkoľvek inej banke. Dokonca, poskytneme ho aj tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver.

Bez bločkov a faktúr

Významnou prednosťou úveru na vybavenie domácnosti od PSS, a. s., je nízka úroková sadzba. Patrí k najnižším na trhu. Pokojne si ju porovnajte s konkurenčnými ponukami. Mimochodom, nezmení sa počas celej doby splácania. Výhodou tohto úveru je tiež, že nemusíte dokladovať účel, na ktorý ho použijete a teda že sa nebudete musieť obťažovať do banky s bločkami či faktúrami.

Vyhrajte 300 €!

Máme však pre vás ešte aj niečo navyše. Ak sa rozhodnete pre náš úver na vybavenie domácnosti a banka vám ho do konca augusta 2015 schváli, za odmenu vás zaradíme do žrebovania o dvadsať 300-eurových výhier. Šťastlivcom pripíšeme prostriedky na účet stavebného sporenia. Postaráme sa o vás

Aj vy cítite, že výhodný úver na vybavenie domácnosti od PSS, a. s., je pre vás veľkou výzvou? Poraďte sa v kruhu svojich najbližších a potom oslovte niektorého z tisícky obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, ktorí sú vám k dispozícii. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete. Ak si to budete želať, prídu za vami hoci aj k vám domov a pomôžu vám nielen s financovaním vášho bývania. Na požiadanie vám sprostredkujú aj kvalitné poistenie domu, bytu, domácnosti a tiež životné i pohrebné poistenie. A to je už naozaj komplexná starostlivosť, ktorá sa oplatí.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM