Kultúra

Český seladón Ondřej Brzobohatý štartuje hudobnú tour, príde aj do Bratislavy

Český spevák Ondřej Brzobohatý odštartuje nevšednú sériu vystúpení. Pod názvom Symphonicum Tour 2016 odohrá tucet koncertov v deviatich mestách. V Bratislave sa predstaví 20. marca.

Ilustračný obrázok k článku Český seladón Ondřej Brzobohatý štartuje hudobnú tour, príde aj do Bratislavy
Zdroj: Dnes24.sk

Ojedinelé spojenie Ondřeja Brzobohatého a jeho kapely so symfonickým orchestrom Epoque Orchestra pod taktovkou japonského dirigenta Chuhei Iwasakiho navyše doplnia dvaja špeciálni hostia, budú nimi speváci Václav Noid Bárta a Peter Cmorik.

„Turné so symfonickým orchestrom vychádza z mojej lásky k veľkým produkciám, predovšetkým filmovej muziky. Nakoniec dôjde aj na ňu, hoci v značne prekvapivom šate,“ hovorí Ondřej Brzobohatý na margo blížiaceho sa turné.

Zároveň poodhaľuje informáciu o dlho pripravovanej koncertnej prestávke. „Po Symphonicum Tour preruším na sedem mesiacov všetky koncertné aktivity a budem sa venovať príprave druhého autorského albumu aj niekoľkým ďalším hudobným projektom,“ objasňuje dôvod plánovanej koncertnej pauzy.

Symphonicum Tour 2016, ktoré muselo byť z dôvodu zranenia Ondřeja Brzobohatého presunuté z novembra 2015 na marec a apríl 2016, je vo väčšine miest už vypredané. V Prahe, Brne a v Ostrave bol dokonca pridaný aj druhý popoludňajší koncert. V Bratislave sú ešte lístky dostupné.

Prečítajte si tiež: Paul Anka v Bratislave definitívne nevystúpi. Má obavy o bezpečnostnú situáciu

Zdroj foto: internet

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM