Správy

Čerstvé pečivo už aj na Hlavnej stanici. Otvorili originálnu pekáreň

Nikoho zrejme neprekvapí, že bratislavská Hlavná stanica nepôsobí práve prívetivým dojmom. Teraz však prišla s novinkou, ktorá mnohých poteší.

Ilustračný obrázok k článku Čerstvé pečivo už aj na Hlavnej stanici. Otvorili originálnu pekáreň
4
Galéria

Bratislavčania, ale aj mnohí cezpoľní cestujúci, si môžu po novom vychutnať čerstvé sladké či slané pečivo z novej predajne na Hlavnej stanici.

Bohatá ponuka

Sieť predajní pekárenských výrobkov pod značkou Starý mlyn otvorila nedávno (13. februára) na vlakovej stanici svoju v poradí piatu prevádzku v hlavnom meste. V ponuke je viac ako 60 druhov čerstvého pečiva. Môžete ochutnať sladké šišky, muffiny, ale aj slané dobroty či obložené bagety.

Novú prevádzku privítajú najmä tí, ktorí dennodenne prichádzajú za prácou či štúdiom do hlavného mesta a hľadajú niečo chutné, zdravé a rýchle.

Nadšení Bratislavčania

Mnohých Bratislavčanov novinka na Hlavnej stanici potešila. „Super, to mi tam chýbalo. Človek si na stanici nemal ani kde nakúpiť obyčajné pečivo,“ napísal na sociálnej sieti jeden z diskutujúcich a pridali sa aj ďalší: „Konečne niečo svieže a nové. Hlavná stanica to potrebuje, teším sa.“

Hoci je predajňa otvorená už niekoľko dní, stále sa nájdu aj takí, čo o nej ešte nevedia. Je totiž schovaná vpravo od hlavného vestibulu na konci chodby pri zákazníckom centre ZSSK. Pekáreň je otvorená v pracovný deň od 6:30 do 19:30 hod. a cez víkend od 8:00 do 19:30 hod.

Pekáreň na Hlavnej stanici
4
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM