Ľubomír Hudačko Samospráva

Celosvetovo známy TripAdvisor vysoko ohodnotil bratislavské pamiatky: Ocitli sa medzi najlepšími!

Jedna z bratislavských najznámejších turistických atrakcií, socha Čumila sa dočkala veľkej pocty. Od svetoznámeho turistického portálu získal vysoké hodnotenie a ocitol sa v TOP 10 slovenských pamiatok. Okrem toho sa však podobne dočkal aj hrad Devín či Hlavné námestie!

Ilustračný obrázok k článku Celosvetovo známy TripAdvisor vysoko ohodnotil bratislavské pamiatky: Ocitli sa medzi najlepšími!
Zdroj: TASR

„Celosvetovo známy turistický portál TripAdvisor udeľoval uplynulý týždeň ocenenia Traveler' Choice Award 2014, pričom medzi najlepšími sa umiestnili aj viacero pamiatok v hlavnom meste, a to: Modrý kostolík, Hlavné námestie, Slavín, Stará radnica, hrad Devín, socha Čumila a Dóm sv. Martina. Certifikát dokonalosti, ktorý odzrkadľuje spokojnosť, skúsenosti a hodnotenia domácich a zahraničných návštevníkov udeľuje turistický portál TripAdvisor každoročne,“ informovala PR manažérka Slovenského národného múzea (SNM) Silvia Turnerová.

V kategórií slovenských Pamiatok sa v TOP 10 umiestnili len tri mimobratislavské lokality a medzi nimi aj Spišský hrad, ktorý je súčasťou Spišského múzea SNM. Druhou bol Bojnický zámok, ktorý je sídlom SNM – Múzea Bojnice a treťou Dóm sv. Alžbety v Košiciach, ktorý je najväčším kostolom na Slovensku a zároveň najvýchodnejšou gotickou katedrálou v Európe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM