Aktualizované Krimi

Čelná zrážka dvoch vozidiel pri Bratislave. Z auta vyslobodzovali zakliesnených

V nedeľu popoludní sa v okrese Senec zrazili dve autá. Na mieste nehody zasahovali všetky záchranné zložky.

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka dvoch vozidiel pri Bratislave. Z auta vyslobodzovali zakliesnených
Zdroj: TASR

Seneckí a pezinskí hasiči zasahovali dnes pri závažnej dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel medzi obcami Tureň a Nová Dedinka. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody vodič auta Hyundai i30 prechádzal z obce Nová Dedinka do obce Tureň. „Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel s vozidlom do priekopy, následne sa s vozidlom vrátil späť na vozovku do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom Škoda Suberb idúcim do obce Nová Dedinka. Následkom stretu oboch vozidiel došlo k zakliesneniu posádky Škody,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Na miesto sa dostavili všetky záchranné zložky. Posádku vozidla, vodiča a troch spolujazdcov pomocou techniky vyslobodili príslušníci Hasičského a Záchranného zboru. Zranené osoby z vozidla Škoda Superb, boli službou rýchlej zdravotnej pomoci prevezené do bratislavských nemocníc.

Pri nehode zasahovalo osem hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. „Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ dodala Mihalíková.

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM