Krimi

Bývalý kameraman, ktorý týral dcéru svojej družky, si odsedí 10 rokov. Rozhodol o tom súd v Bratislave

Okresný súd Bratislava II uznal bývalého kameramana Lukáša S. vinným v prípade týrania maloletej Veroniky, dcéry jeho družky, a poslal ho za mreže na desať rokov. TASR o tom informoval Pavol Adamčiak, hovorca Krajského súdu v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Bývalý kameraman, ktorý týral dcéru svojej družky, si odsedí 10 rokov. Rozhodol o tom súd v Bratislave
Zdroj: TASR

„Okresný súd Bratislava II uznal vinným obžalovaného L. S. zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby a odsúdil ho k trestu odňatia slobody v trvaní desať rokov so zaradením do ústavu na výkon trestu odňatia slobody s minimálnym stupňom stráženia,“ povedal Adamčiak.

V prípade bola obžalovaná aj jeho družka Barbora. „Obžalovanú B. S. uznal vinnou z prečinu neprekazenia trestného činu a odsúdil ju k trestu odňatia slobody vo výmere dva roky s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu tri roky,“ doplnil Adamčiak. Rozsudok ešte nie je právoplatný.

Celý prípad sa mal stať ešte na jar minulého roka. Podľa Nového Času malo mať len trojročné dievčatko vytrhané vlasy, modriny a pomliaždeniny.

Obžalovaný Lukáš pracoval ako kameraman pre viaceré televízie na Slovensku.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM