Tlačové správy

Bývajte kvalitne s kvalitným úverom od Prvej stavebnej sporiteľne

Bývanie sa mení rovnako ako sa menia dizajnérske trendy, vkus a finančné možnosti ľudí. Už pominula éra zbytočne veľkorysých bytov, ktoré zdôrazňovali hlavne, že ich vlastník „na to má“. Dnes hrá hlavnú rolu ergonómia dispozícií, energetická úspornosť a originalita pri zariaďovaní bývania.

Ilustračný obrázok k článku Bývajte kvalitne s kvalitným úverom od Prvej stavebnej sporiteľne
Zdroj: Dnes24.sk

Dlhodobo správna voľba

Stavebné firmy v súčasnosti ponúkajú širokú paletu variabilných riešení. Množstvo možností v kombinácii so skutočnosťou, že každé bývanie, či už nové alebo vynovené, niečo stojí, znamená, že väčšina ľudí si pri jeho zabezpečovaní musí zobrať na pomoc silného finančného partnera. A hoci sa kvalita aj estetika bývania za ostatných 20 rokov výrazne zmenili, jedno zostáva nemenné – Prvá stavebná sporiteľňa je dlhodobo najúspešnejšia banka na slovenskom trhu stavebného sporenia a jej ponuka úverov na financovanie bývania aj v súčasnosti patrí k tým najvýhodnejším.

Stačí naozaj málo

Povedzme, že máte uzatvorenú zmluvu o stavebnom sporení v PSS a sporíte si na ňu. Alebo že zodpovedne splácate resp. už ste splatili úver na bývanie v PSS, či v akejkoľvek inej banke. Ak odpoviete aspoň jedenkrát áno a preukážete dostatočne vysoký príjem na splácanie úveru, máte vyhraté. Líder na slovenskom trhu stavebného sporenia vám ochotne a bez komplikácií poskytne prostriedky na bývanie až do výšky 50-násobku priemerného mesačného platu (do 45 tisíc €) bez toho, aby ste úver museli založiť nehnuteľnosťou.

Nebojte sa porovnávať

Takýto úver pohodlne využijete na kúpu staršieho bytu prípadne menšieho rodinného domu, ale hlavne na rekonštrukciu svojho súčasného bývania. Pri čiastke až do 45 tisíc € môže byť aj naozaj zásadná. Manželia alebo partneri nebudú potrebovať ani ručiteľa. Takýto vysoký úver, prakticky bez akejkoľvek zábezpeky, vám neposkytne hocikto. Pokojne si porovnajte ponuku Prvej stavebnej sporiteľne s ponukami iných bánk. Nemenej dôležitá je výška úrokovej sadzby. Spravidla býva dva až trikrát nižšia ako u spotrebiteľských úverov, ktoré sa na Slovensku najčastejšie využívajú na rekonštrukciu bývania.

Mysleli sme na všetko

V prípade, že potrebujete viac prostriedkov ako spomenutých 45 tisíc €, v PSS vám poskytnú medziúver, ktorý však už bude potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou. A po splnení podmienok na vás čaká stavebný úver s úrokom už od 2,9 % ročne, ktorý sa nezmení počas celej doby splácania.

Viac informácií vám poskytnú obchodní zástupcovia PSS.

Kontakty na nich nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM