Nina Táborská Krimi

Brutálna vražda v Bratislave: Polícia žiada o pomoc pri stotožnení muža, ktorého rozkúskované telo našli pri Prístavnom moste

V súvislosti s prípadom nájdenia častí ľudského tela v utorok v lesnom poraste popri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta v Bratislave sa Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení zavraždeného muža.

Ilustračný obrázok k článku Brutálna vražda v Bratislave: Polícia žiada o pomoc pri stotožnení muža, ktorého rozkúskované telo našli pri Prístavnom moste
Zdroj: TASR

Jednotlivé častí tela boli nájdené počas ohliadky miesta činu a prehľadávania okolia v kríkovom poraste a v betónových šachtách. Totožnosť muža, ktorému patrili nájdené časti tela, stále nie je známa.

Ako informuje polícia, podľa doterajšieho vyšetrovania ide o muža, ktorého vek sa odhaduje na 40 rokov, nie je vylúčené, že mohol byť o pár rokov mladší alebo starší, vysoký asi 185 cm, vlasy mal dlhé približne 3, 4 cm.

„Na hlave mal vo vlasovej časti v pravo nad ušnicou tržnú ranu cca 2,5cm zošitú chirurgicky, podľa vyjadrenia lekára ide o ranu čiastočne uzavretú,“ informovala Bratislava24.sk Tatiana Kurucová hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Na ľavej ruke na prstenníku mal zavraždený muž hladkú obrúčku z bieleho kovu. Na pravom malíčku obrúčku z bieleho kovu s modrým a červeným pruhom. Na tele mal zavraždený viaceré tetovania, ktoré sú na fotografiách (fotografie nie sú vhodné pre citlivé povahy).

„Vyzývame rodičov, priateľov muža, ktorý sa im dlhšie neozval a opoznali ho podľa tetovania, či popisu, aby kontaktovali políciu na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave, odbor kriminálnej polície, Špitálska ul. č. 14, alebo na bezplatnom čísle polície 158, urobiť tak môžu aj na najbližšom útvare PZ,“ doplnila Kurucová.

Viac tu: Nález ľudskej hlavy popri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta vyšetrujú ako obzvlášť závažnú vraždu

Vražda
3
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM