Tomáš Stupavský Samospráva

Bratislavský samosprávny kraj opravoval výtlky na regionálnych cestách už počas zimy

Regionálne cesty Bratislava, ktoré spravujú cesty II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), opravili počas prvých troch mesiacov tohto roku výtlky na ploche viac ako 2100 štvorcových metrov. V pláne výdavkov na sanáciu výtlkov ráta spoločnosť v tomto roku so sumou 400-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavský samosprávny kraj opravoval výtlky na regionálnych cestách už počas zimy
Zdroj: TASR

„V nasledujúcom období by sa mali na cestách vo všetkých troch okresoch kraja spravovať výtlky na ploche takmer 12-tisíc štvorcových metrov,“ informovala tlačová tajomníčka BSK Veronika Beňadiková.

Podľa plánu by sa napríklad v okrese Senec mali opravovať výtlky na ceste II. triedy č. 510 pri obci Tomášov, ďalej na ceste II. triedy č. 503 pri odbočke na Hurbanovu Ves či úseky v katastri obce Hrubá Borša.

V pezinskom okrese plánujú Regionálne cesty Bratislava opravovať poškodenia na cestách v časti Modry Kráľová a tiež v obci Vištuk, Budmerice i Čierna voda. V okrese Malacky je v pláne napríklad križovatka na ceste medzi Stupavou a Malackami pri odbočke do obce Lozorno, úsek medzi Plaveckým Podhradím a Pleveckým Mikulášom i úsek medzi Pernekom a Jablonovým a takisto cesta v Záhorskej Vsi v smere od Jakubova.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM