Rôzne Rôzne

Bratislavský kraj predstavuje na veľtrhu v Nemecku možnosti pre kongresovú turistiku

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism je súčasťou najprestížnejšieho MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events/Exhibitions) veľtrhu na svete IMEX v nemeckom Frankfurte nad Mohanom.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavský kraj predstavuje na veľtrhu v Nemecku možnosti pre kongresovú turistiku
Zdroj: Turizmus regiónu Bratislava

Možnosti i ponuku bratislavského regiónu v oblasti organizácie kongresovej turistiky prezentuje Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Bratislava Region Tourism od utorka (19.4.) až do štvrtka (21.4.).

Veľtrh IMEX sa týka predovšetkým kongresov, konferencií, školení, seminárov, ako aj incentívnych (motivačných) podujatí pre zástupcov korporátnych firiem, medzinárodných asociácií a rôzne záujmové skupiny.

Výkonný riaditeľ KOCR Lukáš Dobrocký chce na veľtrhu poukázať na potenciál Bratislavského kraja (BSK). „Našou výhodou je prihraničná poloha. No nielen dostupnosť, ale i kvalitné služby vytvárajú z bratislavského regiónu atraktívnu destináciu pre konferencie a incentívny, teda motivačný turizmus,“ poznamenal Dobrocký.

Veľký význam veľtrhu vo Frankfurte potvrdzujú aj minuloročné štatistiky – viac než 3500 vystavova­teľov, takmer 4-tisíc nákupcov a neuveriteľných 65-tisíc pracovných stretnutí.

Čítajte tiež: Bratislava zadarmo: Samospráva sprístupní miesta, ktoré bežne vidieť nemôžete

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM