Alexandra Húsková Rôzne

Bratislavský kraj má nový singel a akčný videoklip. Pozrite sa, ako to u nás "žije"

Ako si užívajú život mladí a aktívni ľudia v našom kraji? Krásu nášho regiónu a rôzne možnosti adrenalínové športu vám priblíži nový videoklip s pesničkou "Living the life", z dielne Bratislava Region Tourism.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavský kraj má nový singel a akčný videoklip. Pozrite sa, ako to u nás "žije"
Zdroj: Dnes24.sk

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism dnes predstavuje klip k songu „Living the life“. Pod hitom sú podpísané zvučné mená slovenského hudobného biznisu a klip je plný toho naj v Bratislavskom regióne.

S hudbou Viktora Hazarda a s hlasom Miša Bieleho sú odteraz spojené adrenalínové zoskoky, raftovanie ale aj víno z Malých Karpát. Vitajte vo svete „Living the life“.

„Logom bratislavského regiónu je od teraz „Living the life“. Klipom a letným hitom „Living the life“ sme ukázali, ako sa dá žiť svoj život na Záhorí, v Pezinku, Senci, Bratislave, na rafte, na bajku aj na tobogane,“ vyjadril sa Lukáš Dobrocký, výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism.

Song „Living the life“ produkoval Viktor Hazard, text a spev mal na starosti nemenej známy Mišo Biely. Prvé kroky s čerstvým dielkom viedli rovno do Europy 2, kde sa Biely&Hazard s „Living the life“ okamžite dostali do rotácie. Predminulý týždeň bola pesnička nasadená aj do Top 22 Europy 2, kde sa z novinky dostala za týždeň na štvrté miesto.

„Viktor Hazard a Mišo Biely nie sú v našom éteri nové mená a v záplave veľkých amerických produkcií je slovenské kvalitné dielko vždy osviežujúce. „Living the life“ si nás získal už po prvých sekundách. Bolo nám jasné, že tie beaty sú jedinečné,“ vyjadrila sa Jitka Fürst, riaditeľka rádia Europa 2.

Klip je akčný, adrenalínový, mladý, svieži a bez gýčových obrázkov, na ktoré sme v podobných prezentáciách navyknutí. Bratislavský región má čo ponúknuť mladým akčným ľuďom.

Klip bude súčasťou prezentácií Bratislavského samosprávneho kraja na domácich aj zahraničných turistických veľtrhoch.

Living the life - videoklip, život v Bratislavskom kraji
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM