Rôzne

Bratislavské kúpaliská štartujú letnú sezónu začiatkom júna!

Už čoskoro budete môcť oprášiť plážové tašky a žabky a vychutnávať pohodu na bratislavkých kúpaliskách. Pripravte sa, sezóna začína už 2. júna!

Ilustračný obrázok k článku Bratislavské kúpaliská štartujú letnú sezónu začiatkom júna!
8
Galéria

Letná sezóna na bratislavských kúpaliskách, o ktoré sa stará Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR, odštartuje v tomto roku už začiatkom júna.

Otváracie hodiny

V prípade priaznivého počasia (teploty 27°C a viac) si na kúpaliskách budete môcť zaplávať už od 2. júna – Rosnička, Lamač, Tehelné pole, Delfín, Zlaté piesky. Od 16. júna aj na LK Rača a LK Krasňany.

Od 2. 6. – 24. 6. budú kúpaliská Rosnička, Lamač, Tehelné pole a Delfín otvorené v pondelok – piatok od 12:00 – 19:00 hod., v sobotu – nedeľu od 10:00 – 19:00 hod. Kúpalisko Zlaté piesky bude mať otvorené o hodinu kratšie. Kúpalisko Krasňany a Rača budú mať otvorené od 16. 6. – 24. 6. v pondelok – piatok od 12:00 – 19:00 hod. a v sobotu – nedeľa od 10:00 – 19:00 hod.

Otváracie hodiny bratislavských kúpalísk počas ďalších mesiacov nájdete TU.

Aktuálne cenníky, platné na letných kúpaliskách STARZ, nájdete TU. Kúpaliská budú návštevníkom k dispozícii až do 2. septembra 2018.

Veľká otváračka

Rosnička pripravuje na 2. jún veľkolepú otváračku spojenú so slávnostným otvorením nového plaveckého bazéna! Ak sa vaše dieťa počas tohto dňa zapojí do športových a súťažných aktivít, dostane zaujímavý darček. Nebude chýbať ani skákací hrad, tvorivé dielne či kúzelnícka šou! Počas dňa vystúpi folklórny súbor Klnka, v bazéne uvidíte jedinečnú šou Aquabelly a podvečer vystúpi aj skupina Genius Locci.

Vstupné pre deti do 18 rokov je zdarma, pre ostatných 1 euro.

Bratislavské kúpaliská
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM