Rôzne

Bratislavská Buchtáreň oslavuje 1. narodeniny! Ku každej buchte dostanete druhú zdarma

V sobotu sa v Buchtárni uskutoční veľká narodeninová párty. Príďte aj vy osláviť rok fungovania prvého streetfoodu s tradičnými parenými buchtami!

Ilustračný obrázok k článku Bratislavská Buchtáreň oslavuje 1. narodeniny! Ku každej buchte dostanete druhú zdarma
Zdroj: Facebook Buchtáreň

Začiatkom tohto týždňa uplynul presne rok, odkedy v Bratislave otvorili vôbec prvý slovenský streetfood s parenými buchtami. Za ten čas si Buchtáreň na Hurbanovom námestí získala množstvo priaznivcov, ktorí sa nevedia nabažiť tejto tradičnej pochúťky.

Sladké i slané buchty

V bratislavskej Buchtárni, v ktorej si zaspomínate na detské časy, kedy vám toto kultové jedlo robievala vaša babka, si pochutnáte nielen na sladkých buchtách s rôznymi náplňami, posýpkami či polevami, ale v ponuke sú aj buchty na slano a bezlepkové.

Parené buchty si Bratislavčania a návštevníci mesta obľúbili natoľko, že nedávno otvorili aj novú prevádzku v nákupnom centre Aupark.

Narodeninová akcia

Keďže Buchtáreň v týchto dňoch oslavuje svoje prvé narodeniny, chcela by sa o túto radosť podeliť aj so svojimi fanúšikmi a všetkými milovníkmi buchiet. Na sobotu 14. apríla preto pripravujú skvelú akciu.

„Počas celého dňa dostanete ku každej buchte druhú narodeninovú zdarma! Okrem toho sa môžete tešiť na súťaž v jedení buchiet, kopu zábavy a hlavne na buchtovú narodeninovú tortu,“ pozývajú na sociálnej sieti.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM