Krimi

Bratislavčan sa pokúsil ukradnúť veci v mikrovlnke

Poverený príslušník Policajného zboru v Bratislave vzniesol obvinenie 35-ročnému Jánovi T. z Bratislavy z trestného činu krádeže.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčan sa pokúsil ukradnúť veci v mikrovlnke
Zdroj: TASR

Obvinený 20. júla odcudzil z predajnej plochy jedného z obchodu s elektronikou nákupného centra na Panónskej ceste viacero kusov USB kľúčov, pamäťových kariet, puzdra na mobilný telefón, ako aj komponenty pre fotoaparát v celkovej hodnote približne 668 eur.

Tieto veci následne vložil do mikrovlnnej rúry, ktorú zobral a pri prechode pokladničnou zónou za ňu riadne zaplatil. Bratislava24.sk o tom informoval hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Za obsah mikrovlnky nezaplatil

Pokladničnou zónou však prešiel bez zaplatenia vecí, ktoré boli v mikrovlnnej rúre. Zamestnanec SBS menovaného zadržal pri východe z predajne a následne vyzval k vydaniu odcudzených vecí.

„Privolanou hliadkou Policajného zboru bol menovaný obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný útvar PZ. Tam sa preukázalo že menovaný bol za takýto skutok v období posledných 24 mesiacoch odsúdený trestným rozkazom okresného súdu v Bratislave. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom konaní“,“ doplnil Szeiff.

Obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Čítajte aj: Za kúpanie v Čunovských jazerách dostanete mastnú pokutu

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM