Rôzne

Bratislava bojuje o titul Naj mesto Slovenska. Podporte ju hlasovaním!

Začiatkom apríla odštartovala internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska. Bratislava však nie je v prvej desiatke, ani v prvej dvadsiatke. Zmeniť to môžete aj vy!

Ilustračný obrázok k článku Bratislava bojuje o titul Naj mesto Slovenska. Podporte ju hlasovaním!
11
Galéria

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska. Odštartovala 1. apríla a potrvá až do 31. októbra, kedy spoznáme absolútnych víťazov.

Hlasujte za Bratislavu

Bratislava je podľa priebežného poradia miest na 23. priečke, čo nie je práve potešujúca informácia. Predbehli ju oveľa menšie mestá ako napríklad Brezno, ktoré je momentálne na čele rebríčka, Púchov, Sabinov, Vranov nad Topľou či Tvrdošín.

K lepšiemu umiestneniu hlavného mesta v rebríčku môžete prispieť aj vy. Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete na www.slovakregion.sk ako registrovaní užívatelia. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Aktuálne sa na prvom mieste nachádza Brezno, za sebou má Spišskú Novú Ves a prvú trojicu v priebežnom poradí uzatvára mesto Púchov. Poradie sa samozrejme môže neustále meniť.

Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 6. novembra.

Bratislava
11
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM