Jakub Haršany Rôzne

Blšák na Interi ponúka úplne všetko. Nájdete tu haraburdy od výmyslu sveta

Ak hľadáte netradičný doplnok do domácnosti alebo lacné oblečenie, určite by ste mali navštíviť blší trh na bratislavskom štadióne Inter, kde nájdete naozaj čokoľvek.

Ilustračný obrázok k článku Blšák na Interi ponúka úplne všetko. Nájdete tu haraburdy od výmyslu sveta
Zdroj: Dnes24.sk

V priestoroch futbalového štadióna Inter, ktorý je známy aj ako Pasienky a svoje domáce zápasy tam momentálne hráva bratislavský Slovan, sa už dlhé roky koná tradičný blšák s množstvom obchodníkov a najrôznejším tovarom.

Atmosféra trhu vás dostane

Brány trhu sa otvárajú každý piatok a nedeľu, ak sa nehrá futbalový zápas, okolo 9. hodiny ráno. V nedeľu to býva väčšinou aj skôr, okolo 7. hodiny, takže ak si chcete uchmatnúť najlepšie kúsky, budete si musieť trocha privstať. Trh trvá približne do obeda. Vstup do areálu vás vyjde na 80 centov.

Ihneď ako vstúpite do areálu, nenapodobiteľná atmosféra vás vtiahne k predajcom z rôznych kútov Slovenska. Na stolíkoch, v krabiciach či len tak na deke na zemi majú rozložený tovar, ktorý by ste inde na jednom mieste hľadali len márne. Nad niektorými vecami asi len pokrútite hlavou alebo sa usmejete.

Čo všetko tu nájdete

Na trhu nájdete oblečenie za pár eur, starý nábytok či elektroniku, módne doplnky, obrazy, knihy, sošky s náboženskou tematikou, hračky, staré bicykle, keramiku či interiérové doplnky. Asi ťažko by ste hľadali niečo, čo by tu nebolo. Ak by sa aj niečo také našlo, predajcovia vám to na budúci týždeň určite prinesú.

Nachádza sa tu zrejme najväčšia koncentrácia nechcených vecí v Bratislave. Pre väčšinu z nás by to boli asi len haraburdy, ale pre niekoho môžu mať tieto vecičky veľkú hodnotu. V súčasnosti sa staré veci stávajú čoraz populárnejšie, a preto by sa tu dali nájsť nejaké zaujímavé vychytávky, ktorými by sa dal ozvláštniť váš domov.

Na predaj je potrebné povolenie Mestského úradu Bratislava-Nové Mesto. Predávať môžete len použité veci, ktoré vám doma zavadzajú a potrebujete sa ich zbaviť. Aj z tohto dôvodu sa dá vždy s predávajúcim dohodnúť na kompromise, a tak cenu tovaru o nejaké to euro znížiť. Ak chcete predávať nové veci či svoje výrobky, potrebujete živnostenský list.

Čítajte aj: Známe bratislavské trhovisko stále nemá jasnú budúcnosť

Blšák na Interi
13
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM