Alexandra Húsková Rôzne

Bicyklová retro párty v bazéne zabudnutého kúpaliska Vydrica? Prečo nie

"Spots -unique places to celebrate art" má 6. pokračovanie,ktoré by organizátori chceli zasvätiť tvorbe zaujímavých bicyklov typu fixie, retro a cruiser. Pozývajú všetkých bicyklových nadšencov na bicyklovú retro party na mieste zabudnutého kúpaliska Vydrica na Železnej studničke.

Ilustračný obrázok k článku Bicyklová retro párty v bazéne zabudnutého kúpaliska Vydrica? Prečo nie
Zdroj: TASR

Šieste pokračovanie úspešných akcií nesie názov „Cyklosalón“ a bude sa konať prvého septembra na zabudnutom, 20 rokov zavretom lesnom kúpalisku Vydrica v Bratislave. Čas sa tu zastavil v 50. rokoch a v tejto podobe je dodnes.

""Spots -unique places to celebrate art" sa svojimi akciami snaží o netradičné spájanie zabudnutých miest Bratislavy s kultúrou," hovorí Ivana Šureková z organizačné­ho tímu.

Na mieste bývalého funkčného kúpaliska Vydrica sa dnes nachádza prázdny bazén, ktorý bude použitý na výstavu bicyklov od profesionálnych úpravcov, predajcov, až po zberateľov.

Okolie bazéna je tvorené krásnou lúkou. Návštevníci tu budú môcť stráviť celý deň, užiť si peknú prírodu, grilovať, či po novom „chillovať“.

Vystúpi kapela Prešporskí Junáci – pouličné zoskupenie hudobníkov s covermi, pridajú aj ozvučený koncert, ako aj táborákový unplugged.

Akcia je určená pre všetkých, najmä pre tých, ktorí sa o takéto bicykle zaujímajú, alebo majú doma zaujímavý kúsok, ktorý by mali všetci vidieť.

Ak máte záujem zúčastniť sa s bicyklom na zraze, alebo ak máte bicykle na výstavu, ako úpravca, predajca či zberateľ, napíšte organizátorom na facebookovú funpage TU.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM