Krimi

Bezohľadná jazda vodiča skončila až nárazom do budovy školy a následne do stromu

Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 33-ročnému Romanovi P. z okresu Trnava za bezohľadnú jazdu autom pod vplyvom návykovej látky.

Ilustračný obrázok k článku Bezohľadná jazda vodiča skončila až nárazom do budovy školy a následne do stromu
Zdroj: Policajný zbor SR

Menovaný viedol včera 4. októbra krátko po 12:30 hod. ako vodič osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia po Šancovej ulici od Trnavského mýta, v smere na Račianske mýto.

Vodičovi bol zistený alkohol

„V tomto úseku zo zadu narazil do pred ním stojaceho vozidla značky Opel. Po tejto zrážke z miesta odišiel a v jazde pokračoval, pričom vodič vozidla značky Opel ho nasledoval. V úseku ulice Jaskov rad došlo k opätovnému stretu týchto vozidiel, pričom menovaný aj v tomto prípade v jazde pokračoval a z miesta odišiel. Jazda menovaného skončila až jeho nárazom do budovy a stromu v areáli školy na Mokrohájskej ulici,“ informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Po tomto náraze menovaný z vozidla vystúpil a pešo prešiel až na ulicu Lamačská cesta, kde bol na základe oznámenia zastavený policajnou hliadkou. Podrobením sa dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu mu bola nameraná hodnota 0,64 mg/l, čo predstavuje hodnotu 1,33 promile. Menovaný bol následne prevezený do cely policajného zaistenia.

„Na vozidlách zúčastnených na dopravnej nehode, ako aj na budove školy vznikla celková škoda neprevyšujúca 2 660 eur,“ dodal hovorca.

Čítajte aj: MIMORIADNA SPRÁVA: Nešťastie na Vrakunskej ceste. Nepozorný chodec prišiel o život

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM