Maros Palesch Rôzne

Bezdomovkyňa zaútočila na starenku

V stredu, (09.11.) v podvečerných hodinách bola vyslaná hliadka na základe volania na policajnú linku 158 na Kamenné námestie v Bratislave. Na zastávke električiek malo dôjsť k fyzickému napadnutiu staršej pani.

Policajti po príchode na miesto sa skontaktovali s poškodenou 68 ročnou ženou z Bratislavy, ktorá im uviedla, že bezdomovkyňa jej vytrhla z rúk francúzsku barlu a opakovane ju udierala do oblasti tváre, čím jej spôsobila tržnú ranu nad ľavým uchom. Poškodená bola následne prevezená do nemocnice na ošetrenie.

Policajti na mieste vypočuli aj ďalších svedkov tohto incidentu, pričom tí potvrdili slová poškodenej ženy. Ako podozrivá osoba bola zadržaná a následne eskortovaná na policajné oddelenie 44 ročná žena z Bratislavy. Nakoľko sa obvinená uvedeného skutku dopustila na mieste verejnosti prístupnom ju poverený policajt obvinil z prečinu výtržníctva. Obvinená bola po výsluchu umiestnená v cele policajného zaistenia. Obvinenej žene tak hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody až na 3 roky.

Zdroj: KR PZ Bratislava, František Peczár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM