Tlačové správy

Banka ponúka účet, ktorý myslí na vašu budúcnosť

Mnohé banky dnes ponúkajú k účtu darčeky. Nechceli by ste však radšej účet, vďaka ktorému môžete získať oveľa výhodnešie sporenie aj úvery na bývanie, či na auto?

Ilustračný obrázok k článku Banka ponúka účet, ktorý myslí na vašu budúcnosť
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Mnoho slovenských bánk dnes k účtom ponúka darčeky. Najväčšia slovenská banka – Slovenská sporiteľňa naopak ponúka klientom účet, ktorý myslí aj na ich budúcnosť a poskytuje im veľké finančné výhody.

Ušetríte tisícky eur na úveroch a sporení

Za aktívne využívanie účtu vás Slovenská sporiteľňa odmení Lepšími úrokmi na sporení, úveroch na bývanie a spotrebnom úvere na čokoľvek.

Získate vysoké odmeny za platbu kartou

Vďaka Odmene+ môžete ušetriť na nákupoch výnimočných 1,5% za platby kartou. Okrem toho vás Slovenská sporiteľňa odmení aj za to, že tankujete, nakupujete potraviny, oblečenie, či iné bežne potrebné veci.

Nasporíte viac s exkluzívnymi úrokmi

S osobným účtom bez darčekov môžete sporiť už od 10 € mesačne s možnosťou mimoriadneho vkladu. Navyše, ak splníte podmienky pre Lepšie úroky, dostanete aj exkluzívny úrok až 1,2%.

Nemusíte sa obmedzovať

Samozrejmosťou je, že k učtuobdržíte aj neobmedzený počet bezhotovostných transakcií a služby elektronického bankovníctva. K účtu môžete využívať aj modernú aplikáciu easybanking, s ktorou budú vaše bankové operácie ešte jednoduchšie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM