Aktualizované Krimi

Auto vyletelo z cesty a prevrátilo sa. Na pomoc prišli hasiči aj záchranársky vrtuľník

Vážna dopravná nehoda sa stala ráno medzi Dubovou a Častou a okolo deviatej hodiny v Hrubom Šúre.

Ilustračný obrázok k článku Auto vyletelo z cesty a prevrátilo sa. Na pomoc prišli hasiči aj záchranársky vrtuľník
Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode medzi obcami Dubová a Častá, kde auto vyletelo z cesty a prevrátilo sa. Aktuálne zabezpečujú miesto pre pristátie vrtuľníka Leteckej záchrannej služby. Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Na pomoc letí vrtuľník

„Na operačné stredisko bola krátko pred pol ôsmou hodinou ohlásená dopravná nehoda motorového vozidla na ceste medzi obcami Dubová a Častá. Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že ide o nehodu osobného motorového vozidla, ktoré vyletelo z cesty a prevrátilo sa na strechu,“ vysvetlili hasiči.

Momentálne podľa slov operačného strediska poskytujú prvú pomoc vodičovi a vykonávajú na vozidle protipožiarne opatrenia. Na mieste zasahujú štyria hasiči z Okresného riaditeľstva HaZZ v Pezinku.

Hasiči zasahujú aj v Hrubom Šúre

Dnes krátko po deviatej hodine sa stala dopravná nehoda aj v obci Hrubý Šúr. Nákladné auto narazilo do rodinného domu a do zaparkovaného osobného motorového vozidla. Hasiči momentálne poskytujú prvú pomoc vodičovi a vykonávajú na vozidle protipožiarne opatrenia a zachytávajú vytekajúce prevádzkové kvapaliny z kamióna. Bratislava24 o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM