Tlačové správy

ATRAKTÍVNA PONUKA: Za málo peňazí veľké byty s parkovacím miestom v obľúbenej časti Bratislavy

V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt 64 bytov - VALERIAN. Zaujímavá je na nich najmä cena – trojizbový byt s vlastným krytým parkovaním tu nájdete za 122 000 € s DPH. Navyše, sťahovať sa môžete už budúci rok.

Ilustračný obrázok k článku ATRAKTÍVNA PONUKA: Za málo peňazí veľké byty s parkovacím miestom v obľúbenej časti Bratislavy
Zdroj: PR

BENCONT Group túto jar začal v Podunajských Biskupiciach na Kazanskej ulici výstavbu dvoch sedemposchodových domov s cenovo dostupnými jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Tie budú mať rozlohu od 40 m² do 96 m². Projekt dostal názov Valerian. Dnes je už hrubá stavba hotová.

V ponuke sú tu hlavne dvoj a trojizbové byty za vynikajúce ceny. Trojizbový byt v základnom štandarde (podlaha, sanita, bezpečnostné a interiérové dvere, elektroinštalácia…) s rozlohou viac ako 64 m², balkónom (5,26 m²) a vlastným parkovaním v Bratislave za 122.000 € tak ľahko nezoženiete.
Počas výstavby majú noví majitelia bytov možnosť čiastočne zasiahnuť do ich budúcich dispozícií (kuchynské rozvody, sanita, elektroinštalácie, dvere…).

Skúsený developer predáva aj sedem nebytových priestorov, vhodných ako kancelárie či prevádzky na poskytovanie služieb, v celkovej výmere 522 m² a trinásť samostatných murovaných garáží pre majiteľov cennejších áut, viacerých motoriek, bicyklov či domácich kutilov.

Moderný bytový dom Valerian bude kolaudovaný na konci roka 2017.

Blízkosť mestskej hromadnej dopravy a štvorprúdovej komunikácie vedúcej k hlavným bratislavským dopravným uzlom sú veľkou výhodou bývania na Kazanskej ulici.

Podunajské Biskupice a neďaleká Vrakuňa majú tiež výbornú infraštruktúru služieb. K Valerianovi je najbližšie hypermarket Kaufland a supermarket BILLA. Na dosah, v okruhu 200 metrov, je aj pošta, viacero reštaurácií, kaviarní, pobočiek bánk a mnoho obchodov.

Viac informácií nájdete na www.bytyvalerian.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM