Krimi

Anonym nahlásil bombu na ministerstve vnútra! Budovu museli evakuovať

Bombový poplach vo viacerých mestách na Slovensku! V Bratislave evakuovali celú budovu ministerstva vnútra na Drieňovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Anonym nahlásil bombu na ministerstve vnútra! Budovu museli evakuovať
Zdroj: TASR

V Bratislave museli evakuovať celú budovu ministerstva vnútra na Drieňovej ulici. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

Bombový poplach

Neznámy páchateľ podľa informácií tvnoviny.sk oznámil, že v budove ministerstva vnútra na Panenskej ulici v Bratislave je uložený nástražný výbušný systém. V hlavnom meste evakuovali aj celú budovu ministerstva vnútra na Drieňovej ulici, kde sa nachádza aj operačné stredisko hasičov a civilnej ochrany.

Páchateľ najnovšie nahlásil bombu aj v klientskom centre na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde si ľudia chodia vybavovať doklady. Ministerstvo upozorňuje všetkých, ktorí mali v úmysle navštíviť klientske centrum, aby tak urobili až v popoludňajších hodinách.

Oznámenia o výbušninách pribúdajú aj v ďalších mestách. Bombu hľadajú aj na Okresnom úrade v Novom Meste nad Váhom a v Prešove na hasičskej stanici.

AKTUALIZÁCIA:

Bratislavskí policajti preverovali hodnovernosť oznámenia o bombe, ktorá sa mohla nachádzať na viacerých miestach v budovách rezortu vnútra v Bratislave. Uviedla to bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa oznámenia sa bomba mohla nachádzať v budove Ministerstva vnútra SR na Panenskej, Drieňovej, Račianskej, Tomášikovej a Novosvetskej ulici.

„Ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany polície vykonané všetky potrebné úkony, ktoré pravdivosť tohto oznámenia nepotvrdili. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy,“ povedala Mihalíková.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM