Tlačové správy

Ani vy nie ste prorokom vlastnej budúcnosti. Neriskujte preto a chyťte ju do vlastných rúk

Každý z nás chce zabezpečiť seba či svojich blízkych do budúcnosti. Tá môže priniesť rôzne neočakávané situácie. Práve životné poistenie je určené na vybudovanie nevyhnutného piliera, a to piliera ochrany vašej budúcnosti.

Ilustračný obrázok k článku Ani vy nie ste prorokom vlastnej budúcnosti. Neriskujte preto a chyťte ju do vlastných rúk
Zdroj: Magna Interactive

Životné poistenie chráni nielen toho, kto poistenie uzatvára, ale aj jeho najbližších. Poskytuje finančné zabezpečenie v prípade životných komplikácií ako sú napríklad hospitalizácia, závažné choroby, trvalé telesné poškodenie úrazom a v najhoršom prípade aj smrť. Práve v takýchto neočakávaných situáciách vám poistné plnenie zo životného poistenia podá pomocnú ruku bez nutnosti čerpať svoju finančnú rezervu. S takto získaným finančným zázemím bude riešenie každej novej situácie ľahšie.

Investičné životné poistenie Invest Mix od ČSOB vám ponúka širokú a variabilnú poistnú ochranu. Investujete už od 15 eur mesačne s možnosťou voľby vašej investičnej stratégie. Výhodou tohto poistenia je aj to, že máte prístup k investovaným prostriedkom počas celej doby poistenia. Navyše vám umožňuje stanoviť si osoby, ktoré sú oprávnené na vyplatenie poistného plnenia bez dedičského konania.

Každý rodič chce svojim deťom dopriať len to najlepšie. A to nielen vo forme výchovy a vzdelania, ale aj finančnej zábezpeky. Vďaka ČSOB si môžete byť istý, že vaše dieťa dostane adekvátne zabezpečenie. Investičné životné poistenie Junior Mix predstavuje pre dieťa poistnú ochranu s voľbou poistných rizík a možnosti investovať už od 15 eur mesačne. Zaručuje však aj poistnú ochranu pre rodiča v prípade smrti alebo invalidity, kedy platenie poistného preberá na seba poisťovňa – dieťa ostáva poistené a aj naďalej sa mu tvorí finančná hodnota.

Výhodou investičného životného poistenia v ČSOB je flexibilita, a teda možnosť prispôsobovať poistnú zmluvu aktuálnej životnej situácii. Napríklad človek bez záväzkov má iné nároky na poistenie ako ten s malými, prípadne už odrastenými deťmi. Ďalšou veľkou výhodou je variabilita pri výbere pripoistení a tiež možnosť kombinácie investičnej stratégie od konzervatívnej s minimálnym rizikom až po dynamickú s možnosťou vyšších výnosov.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Magna Interactive
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM