Tomáš Stupavský Rôzne

Americký pár počas svadobnej cesty strávili jeden deň v Bratislave. Viete, čo ich tu rozčúlilo?

Mladá dvojica z poza „veľkej mláky“ absolvovala svoju svadobnú cestu v Európe. Rozhodli sa celý mesiac cestovať po krajinách starého kontinentu. Jeden deň strávili aj v našom hlavnom meste. Viete, čo ich tu naozaj naštvalo?

Ilustračný obrázok k článku Americký pár počas svadobnej cesty strávili jeden deň v Bratislave. Viete, čo ich tu rozčúlilo?
Zdroj: YouTube.com

Mladomanželia v rámci svojho „Eurotripu“ navštívili spolu 17 krajín pričom každý deň zdokumentovali vo svojom blogu na Youtube.

21. deň svojej svadobnej cesty sa rozhodli si z Viedne odskočiť práve ku nám do Bratislavy. Z rakúskeho hlavného mesta sa vybrali vlakom na Hlavnú stanicu. Prekvapivo to nebola železničná stanica, z ktorej by boli nepríjemne rozčarovaní.

Stretli sa s iným nepríjemným fenoménom nášho hlavného mesta. Zobrali si taxík smerom na Bratislavský hrad a taxikár im za päťminútovú jazdu naúčtoval 25 eur. Vo videu pod článkom Američan vysvetľuje, že suma sa na taxametri zvyšovala veľmi rýchlo, preto radšej zastavil auto a obaja vystúpili. Mladík dlho túto skúsenosť rozdýchaval.

Našťastie im táto nepríjemnosť celkový dobrý dojem z Bratislavy nepokazila. Dvojici sa mesto veľmi páčilo. Potešil ich pekný výhľad z Bratislavského hradu. Zaujal ich aj tvar Nového mosta. Pozitívne hodnotili aj historické centrum mesta, kde si vychutnali aj dobrý obed. Pobyt v Bratislave si naozaj užívali.

A nakoniec ich najviac prekvapilo to, že opätovná cesta taxíkom, tentoraz z centra na petržalskú železničnú stanicu, ich stála iba 10 eur.

Videoblog amerického páru nájdete vo videu. Návšteva Bratislavy sa začína na čase 2:04.

Prečítajte si tiež: 10 dôvodov, prečo je Bratislava dobrým miestom pre život

Návšteva Bratislavy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM