Michaela Katonová Správy

Alojz Hlina si pripravil pre Roberta Fica alobalový balíček, sprevádzali ho tri policajné autá

Poslanec NRSR Alojz Hlina si pripravil pre premiéra Roberta Fica a Smer-SD vianočný darček. Kontajner zabalený do alobalu s obrovskou mašľou pri prevoze sprevádzali tri policajné autá. Všetci ľudia, ktorí participovali na náklade, sa museli legitimovať a podrobiť sérii otázok.

Ilustračný obrázok k článku Alojz Hlina si pripravil pre Roberta Fica alobalový balíček, sprevádzali ho tri policajné autá
Zdroj: TASR

Z Námestia SNP odvážal Alojz Hlina nadrozmerný náklad v podobe vianočného balíčka. Ten však nebol zabalený v ozdobnom papieri, ale v alobale. Odvoz sprevádzali policajné autá.

Akciou „balíček“ chcel Hlina poukázať na vládu Roberta Fica a politiku sociálnych balíčkov. Alobal si tiež nevybral náhodne. Chcel ním upozorniť na balenie peňazí od alobalu, ktoré sa spája s poslancom Vladimírom Jánošom.

„Odvážali sme z Námestia SNP alobalový balík – kontajner. Smer sa tak bál, že im ho odveziem pred ich centrálu alebo pred dom, v ktorom býva Robert Fico, že nechali policajtov celú noc kontajner strážiť. Ráno, keď prišlo nákladné auto začali sa hotové manévre,“ opisuje situáciu na svojej oficiálnej stránke na sociálnej sieti Alojz Hlina.

Polícia si vyžiadala informácie o smerovaní kontajneru, šofér sa podrobil dychovej skúške. „Najlepšie na záver, alobalový kontajner dostal policajný doprovod,“ uviedol Hlina.

„Tri policajné autá, ešte raz to napíšem, tri policajné autá sprevádzali alobalový kontajner až na miesto vykládky.“ Dodal, že sprievod to bol taký, akoby bol kontajner plný peňazí. Týmto vyjadrením chcel Hlina sarkasticky tiež poukázať na to, prečo má v uliciach pribudnúť viac policajtov.

Prečítajte si tiež: Alojz Hlina zamuroval pobočku Pohotovosti na Obchodnej. Polícia ho odviedla na výsluch

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM