Rôzne

Ako žiť zdravo a šetrnejšie k prírode? Ekologické trhovisko vám to prezradí

Zdravý životný štýl a ekologické myslenie sa už po štvrtýkrát stanú hlavnou myšlienkou originálneho trhoviska Eco Village.

Ilustračný obrázok k článku Ako žiť zdravo a šetrnejšie k prírode? Ekologické trhovisko vám to prezradí
Zdroj: Bratislava - Ružinov

Tradícia zeleného trhoviska Eco Village sa začala písať v roku 2014. Odvtedy sa každoročne parkovisko pred prvou zelenou kancelárskou budovou v Bratislave BBC 1 Plus, ktorá podujatie organizuje, premieňa na trh s ekologickými výrobkami, bio potravinami a bohatým sprievodným programom.

Naučte sa, ako žiť ekologickejšie

Okrem predajných stánkov, tanečných a hudobných vystúpení prináša trh aj vzdelávacie workshopy a najmä informácie a tipy o tom, ako žiť ekologickejšie a tým chrániť prírodu.

„Cieľom podujatia je vzbudiť záujem verejnosti o ochranu životného prostredia, poukázať na dôležitosť zdravého životného štýlu a ekologického prístupu v rámci mesta,“ uvádzajú organizátori unikátneho trhoviska.

Môžete sa tešiť na stánok novootvorenej prevádzky Buchtáreň, kde môžete ochutnať tradičné buchty na sladko aj slano, alebo na potraviny so 100 % prírodným zložením Pure Nuts, ktoré ti dobijú baterky.

Nebudú chýbať ani naturálne vínka z ekologicky dopestovaného hrozna, bez prídavku komerčných kvasiniek, baktérií či iných pomocných látok. Dozviete sa zaujímavé informácie o eko prístupe v obliekaní, ako aj o vynikajúcich účinkov klíčkov na zdravie človeka.

Zelené trhovisko Eco Village sa uskutoční vo štvrtok 18. mája od 10:00 do 18:00 hod. na Plynárenskej ulici v Ružinove.

Ilustračný obrázok

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM