Rôzne Správy

Ako ste hlasovali? Na Obchodnej máte jednoznačne najradšej Slovak pub

Obchodná ulica v Bratislave ponúka desiatky možností pre hladné krky. Od fast foodov a reštaurácií až po pizzerie či vinárne. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie?

Ilustračný obrázok k článku Ako ste hlasovali? Na Obchodnej máte jednoznačne najradšej Slovak pub
5
Galéria
Zdroj: Facebook

Obchodná ulica, to nie sú len obchody s oblečením či obuvou. Po celej jej dĺžke sa nachádzajú aj rôzne reštaurácie, podniky alebo fast foody, kde môžu Bratislavčania a návštevníci mesta zahnať svoj hlad.

hlasovaní sme sa vás preto pýtali, ktorý gastro podnik na Obchodnej máte najradšej. Chceli sme vedieť, kam chodíte, keď ste hladní a zároveň viete, že odtiaľ odídete zaručene spokojní.

Reštaurácia pre mladých

Jednoznačným víťazom vášho hlasovania sa stala dobre známa a obľúbená reštaurácia 1. Slovak pub, ktorej dala hlas viac ako polovica z vás. Reštaurácia si zakladá predovšetkým na mladej klientele. Pre študentov má prepracovaný motivačný systém, ktorý vysokoškolákom ponúka počas pracovného týždňa služby za skvelé ceny.

1. Slovak pub je postavený v štýle ľudovej architektúry. Vnútorné priestory zobrazujú históriu slovenského národa. Každá miestnosť má iný charakter a vzdáva hold významným osobnostiam našej histórie.

Obľúbený kebab

Úspech zožal aj Tulipán kebab, za ktorý hlasovalo 17,6 % respondentov. Fast food ponúka špeciality z kuchýň Blízkeho východu, Stredomoria či Turecka.

Ďalšie gastro podniky dostali už len približne 4 až 6 % všetkých hlasov. Okrem možností z ankety sa v komentároch na našej facebookovej stránke, medzi obľúbenými prevádzkami, objavili aj Veggie, Street 54 alebo Pub u Zeleného stromu.

1. Slovak pub
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM