Jakub Forgács Správy

Ak sa chystáte cestovať vlakom, zbystrite pozornosť: Spoje medzi Bratislavou a Viedňou obmedzia

Cestujúci na železniciach by sa mali pripraviť na zmeny na trati Bratislava - Viedeň. Čítajte, kedy a ktorých spojov sa dotknú dopravné obmedzenia!

Ilustračný obrázok k článku Ak sa chystáte cestovať vlakom, zbystrite pozornosť: Spoje medzi Bratislavou a Viedňou obmedzia
Zdroj: Dnes24.sk

„Troch vlakov smerujúcich z Bratislavy do Viedne a tiež v opačnom smere sa budú od nedele do 14. novembra týkať dopravné obmedzenia. Pôjde o vlaky na trase Bratislava Petržalka – Gattendorf – Bruck/Leitha – Wien Hauptbahnhof,“ informovala Zuzana Červená z Odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK).

Osobná doprava bude obmedzená medzi stanicami Wien Hauptbahnhof a Wien Meidling, preto budú tri vlaky z Bratislavy a do Bratislavy končiť a začínať v stanici Wien Hauptbahnhof. Dôvodom obmedzenia sú stavebné práce.

Obmedzenie sa dotkne v smere z Viedne do Bratislavy vlaku REX 7619 s odchodom z Viedne o 11:00 a s príchodom do Bratislavy – Petržalky o 11:59. Druhý je REX 7621 s odchodom z Wien Hauptbahnhof o 12:00 a príchodom do Bratislavy o 12:59. Obmedzenie sa dotkne tiež vlaku v smere z Bratislavy do Viedne, ide o vlak REX 7610, odchod z bratislavskej Petržalky o 9:30, príchod do stanice Wien Hauptbahnhof o 11:28.

ZSSK odporúča cestujúcim, aby si spojenia vzhľadom na viaceré súčasné stavebné úpravy na rakúskom území preverili vo vyhľadávači vlakových spojení ÖBB na stránke Oebb.at. Pozrieť si to môžu tiež v prehľade výluk na stránke ÖBB, „Aktuelle Streckeninfor­mation“.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM