Rôzne

Aj najbližšia sobota bude v znamení MDD. Program pre deti pripravili viaceré mestské časti

Aj keď už po termíne, Medzinárodný deň detí ešte možno v Bratislave osláviť. Akcie a program pre deti pripravili na sobotu 6. júna mestské časti Karlova Ves, Lamač, Jarovce i Nové Mesto.

Ilustračný obrázok k článku Aj najbližšia sobota bude v znamení MDD. Program pre deti pripravili viaceré mestské časti
Zdroj: Dnes24.sk

Lamačský Deň detí sa uskutoční od 09.30 do 13.00 h na Malokarpatskom námestí. Mestská časť na svojom webe sľubuje zábavu a atrakcie pre deti od 3 do 15 rokov. K dispozícii bude kolotoč, skákací hrad, vodné bubliny, horolezecká stena.

V Karlovej Vsi sa program pre deti uskutoční v sobotu od 10.00 h do 15.00 h v areáli Karloveského ramena. Klub vodných športov Karlova Ves chystá pre deti zábavu, súťaže i možnosť člnkovania.

Deň Detí sa v sobotu uskutoční aj v Jarovciach na tamojšom futbalovom ihrisku. Podujatie pre deti, no i pre dospelých, ktorí majú radi psov, je naplánované na sobotňajšie predpoludnie aj v mestskej časti Nové Mesto. Na cvičisku na Turbínovej ulici sa bude rozhodovať už po štvrtýkrát o titule novomestského psieho šampióna.

Akcia sa začína o 10.00 h. „Hlavnú súťaž spestrí aj výstava psov či karneval v psích maskách,“ informoval hovorca Nového Mesta Marek Tettinger.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM