Krimi

Agresívny muž na invalidnom vozíku napadol aj policajtov

Políciu privolali ku konfliktu dvoch mužov, ktorí spolu zápasili. Jeden z nich bol na invalidnom vozíku.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny muž na invalidnom vozíku napadol aj policajtov
Zdroj: TASR

Bratislavská polícia vyšetruje trestný čin výtržníctva. Účastníkom konfliktu dvoch osôb bol aj muž na vozíku. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zaútočil aj na policajtov

„Hliadka spozorovala v pondelok 23. apríla v čase o 07:30 hod. v blízkosti Račianskeho mýta, v ľavom jazdnom pruhu na vozovke fyzický konflikt dvoch osôb. Po príchode na miesto zistili, že ide o dvoch mužov, ktorí spolu zápasili, pričom jeden z nich bol na invalidnom vozíku. Zároveň mal tento muž v ruke kus skla, s ktorým pravdepodobne spôsobil druhému mužovi viaceré rezné poranenia,“ uviedol Szeiff.

Policajná hliadka mužov vyzvala, aby upustili od protiprávneho konania. Muž na vozíku ale na výzvy nereagoval, správal sa agresívne a s kusom skla sa podľa strážcov zákona pokúsil zaútočiť aj na členov policajnej hliadky. „Nakoľko muž na opakované výzvy nereagoval a v napádaní zúčastnených osôb pokračoval, v súlade so zákonom boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. Šesťdesiatšty­riročný muž bol následne eskortovaný na príslušné policajné oddelenie,“ doplnil Szeiff.

Poškodený 44-ročný muž bol privolanou RZP prevezený na ošetrenie do jednej z nemocníc.
Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre podozrenie z trestného činu výtržníctva.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM