Tlačové správy

A je TO. tu opäť! Na pošte v Bratislave môžete počas týždňa získať bonusový kredit i špičkový telefón

Dnes ráno sme počuli z pobočky pošty na Vlasteneckom námestí v Bratislave radostné výkriky. Zo zvedavosti sme nazreli dnu a bolo tam naozaj veselo. Ľudia s úsmevom mávali obálkami, v ktorých našli príjemné prekvapenie v podobe zaujímavej výhry.

Ilustračný obrázok k článku A je TO. tu opäť! Na pošte v Bratislave môžete počas týždňa získať bonusový kredit i špičkový telefón
Zdroj: SWAN Mobile

Na pošte bol väčší frmol ako zvyčajne. Ľudia stáli v rade a nakúkali cez rameno jeden druhému. Ich pozornosť si získala pracovníčka pošty, ktorá dávala ľuďom možnosť vyžrebovať si jednu z obálok.

„Vyhrala som 16-eurový kredit,“ potešila sa pani Jana (31), ktorá nám prezradila, že za všetkou touto „veselicou“ stojí mobilný operátor 4ka. Naše pátranie prerušil šťastný výkrik študenta Jakuba (21). „Tak tomu sa povie ozajstné šťastie. Práve teraz som si vybral obálku, kde som našiel výherný kupón na nový iPhone 6S. Mám nový telefón, a to mi stačilo si len za 4 eurá kúpiť novú SIM kartu od 4ky,“ dodal Jakub. Tak to sa naozaj oplatí – za 4 eurá nový mobilný telefón!

Následne sme sa dozvedeli, že na vybraných poštách opäť odštartovali Týždne 4ky a počas nich každý zákazník, ktorý si kúpi SIM kartu so službou Moja 4ka alebo si aktivuje novinku TO., môže získať bonusový kredit v hodnote až 16 eur. Stačí si vyžrebovať jednu z obálok a spoznať svoju výhru. Ak má zákazník veľké šťastie, ako napríklad študent Jakub, môže vyhrať aj iPhone 6S. Štvorkári opäť neodídu z pošty naprázdno!

Veľmi horúcou novinkou z dielne 4ky sú produkty z radu TO. S nimi môže každý Štvorkár získať nekončiacu porciu minút, SMS a dát v rámci Slovenska. Zákazník si môže sám zvoliť, čo v rámci mobilných služieb najviac preferuje, či už sú to volania alebo dáta. Napríklad s TO.∞ za cenu 30 eur ponúka 4ka neobmedzené dáta v SR, neobmedzený počet minút a SMS zo SR do všetkých sietí v SR.

„Týždne 4ky sa znova uskutočnia vo všetkých regiónoch Slovenska, ale na väčšom počte pôšt ako naposledy, až na 152 poštách. V Bratislave bude súťaž prebiehať celý tento týždeň na pobočkách na Vlasteneckom námestí a Tomášikovej ulici. Okrem výherných kupónov s bonusovým kreditom v hodnote 4, 8 a 16 eur má každý zákazník možnosť získať špičkový mobilný telefón iPhone S6 s 32 gigabajtovou pamäťou. Veríme, že naše darčeky ľudí potešia,“ vysvetlil nám obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s. Peter Helexa.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM