Tlačové správy

4ka rozširuje pokrytie svojou LTE sieťou: Rýchly mobilný internet je už aj v Holíči, Miloslavove, Trenčianskych Tepliciach a ďalších mestách

Štvrtý mobilný operátor aj naďalej plní plány a aktívne rozširuje svoju LTE sieť. 4ka hlási úplne pokrytie v ďalších mestách, v ktorých budú môcť zákazníci využívať jej vysokorýchlostný internet. V súčasnosti už operátor nie je štvorka, ale trojka v LTE pokrytí.

Ilustračný obrázok k článku 4ka rozširuje pokrytie svojou LTE sieťou: Rýchly mobilný internet je už aj v Holíči, Miloslavove, Trenčianskych Tepliciach a ďalších mestách
Zdroj: Dnes24.sk

Na mapu miest, v ktorých zákazníci 4ky môžu bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti, aktuálne pribudli Holíč, Miloslavov – časť Alžbetin Dvor a Trenčianske Teplice. Plné 4G pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii aj obyvatelia ďalších štyroch desiatok miest.

„Okrem toho sa nám podarilo zahustiť sieť v Banskej Bystrici, Kežmarku, Námestove, Trenčíne, Zlatých Moravciach, čiže aj tieto mestá už patria do skupiny miest s úplným 4G pokrytím,“ hovorí technický riaditeľ pre mobilnú sieť SWAN Mobile, a. s., Patrik Kollaroci.

4ka aktuálne hlási plné LTE pokrytie v týchto mestách:

Mesto    
Bánovce nad Bebravou Martin Sereď
Banská Bystrica Miloslavov, časť Alžbetin Dvor Smižany
Beluša Modra Svidník
Brezno Moldava nad Bodvou Šamorín
Dubnica nad Váhom Námestovo Topolčany
Dunajská Streda Nová Dubnica Trenčianska Turná
Galanta Nové Zámky Trenčín
Holič Petrovany Trenčianske Teplice
Kendice Pezinok Trnava
Kežmarok Piešťany Vrútky
Komárno Poprad Zlaté Moravce
Košice Prešov Zvolen
Liptovský Mikuláš Prievidza Žiar nad Hronom
Lučenec Púchov Žilina
Malacky Revúca  

Služby LTE siete sú dostupné aj v ďalších mestách:

Mesto    
Banka Lužianky Spišská Nová Ves
Bardejov Michalovce Stupava
Bratislava Nitra Šala
Bytča Nové Mesto nad Váhom Šintava
Čadca Partizánske Šurany
Handlová Považská Bystrica Trebišov
Hlohovec Rimavská Sobota Veľký Krtíš
Humenné Rožňava Veľký Meder
Ilava Ružomberok Vráble
Kolárovo Sabinov Vranov nad Topľou
Kráľovský Chlmec Senec Želiezovce
Leopoldov Senica  
Levice Skalica  
Levoča Snina  
Ľubotice Sobrance  

„Nielenže sa zvyšuje počet dátujúcich zákazníkov, ale rastie aj objem prenesených dát. Stále viac našich zákazníkov aktívne využíva naše dátové balíky, dokonca si ich aktivuje viackrát do mesiaca. Znamená to, že im ani gigabajt dnes nestačí. Určite aj vďaka tomu, že dátový balík 4G GIGA stojí len jedno euro, 4ka za niekoľko mesiacov naučila ľudí, že dáta nie sú luxus,“ vraví riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Pre dátujúcich operátor ponúka balík s názvom 4G GIGA PLUS, kde za 4 eurá zákazník získa gigabajt dát na 30 dní a navyše nemusí riešiť v akej sieti sa nachádza. Pre tých, ktorí sú prioritne v sieti operátora je výhodnejší balík 4G GIGA, v ktorom majú za jedno euro k dispozícii gigabajt dát na 30 dní, ale len vo vlastnej sieti operátora.

Hlasové služby (2G) 4ky sú dnes dostupné pre viac ako 99 percent populácie Slovenska a mobilný operátor vlastnou LTE sieťou pokrýva viac ako 50 percent obyvateľstva Slovenska.

4ka navyše poskytuje aj mimoriadne výhodné telefonovanie, SMS správy a dátovanie v celej Európskej únii, v ktorej jej zákazníci platia za služby rovnakú sumu ako doma na Slovensku – 4 centy za minútu volania, SMS alebo jeden MB dát.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM