Tlačové správy

4ka pre slovenských učiteľov: Bonus za aktiváciu, prenos telefónneho čísla a výhodné telefonovanie, smskovanie či dátovanie

Štvrtý mobilný operátor ocení na konci roka všetkých slovenských učiteľov a ponúka im mimoriadne benefity vo výške až 12 eur.

Ilustračný obrázok k článku 4ka pre slovenských učiteľov: Bonus za aktiváciu, prenos telefónneho čísla a výhodné telefonovanie, smskovanie či dátovanie
Zdroj: Dnes24.sk

Jedinečnú ponuku, ktorá je platná len do 31. decembra, 2015 môžu využiť všetci učitelia, či už základných, stredných alebo vysokých škôl, ktorí sú v zamestnaneckom pomere s niektorou zo slovenských škôl.

„Sme slovenský operátor, so slovenskými majiteľmi a zamestnancami, ktorí vyšli zo slovenských škôl. Aj preto si ako firma, ktorá je odkázaná na schopnosti a znalosti svojich zamestnancov, možno viac ako akákoľvek iná uvedomujeme, že závisíme od úrovne vzdelávania na Slovensku. Toto je drobné vyjadrenie našej vďaky tým, cez ktorých ruky prechádzajú tisíce talentovaných žiakov a študentov,“ vysvetľuje výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný

Prečítajte si tiež: 4ka má vianočný darček pre všetkých: Giga dát vo vlastnej sieti zadarmo

Učitelia pri kúpe SIM karty Moja 4ka so štartovacím kreditom 4 eurá, ktorú si aktivujú na každej pošte, zároveň získajú štvoreurový bonusový kredit. Ďalší bonusový kredit vo výške 8 eur môžu získať za prenos telefónneho čísla do 4ky. Učitelia tak môžu využiť až 16 eur kreditu na svojej SIM karte Moja 4ka na 400 minút do všetkých sietí, alebo 400 SMS alebo si zakúpiť až 16 dátových balíkov 4G GIGA.

Navyše ako ocenenie za ich úsilie pri práci, výchove detí a mládeže učitelia môžu využiť aj špeciálnu učiteľskú cenu – 3,5 centa za 1 minútu, 1 SMS a 1 MB prenesených dát na Slovensku.

Ponuku získajú učitelia na základe kupónu uverejneného v decembrových Učiteľských novinách, ktoré vydáva OZ Učiteľské noviny o.z. alebo pri predložení Medzinárodného učiteľského preukazu ITIC. O úspešnom pripísaní mimoriadnych benefitov a učiteľskej ceny budú učitelia informovaní formou SMS.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Prečítajte si tiež: Splnený sľub: 4ka pokryla 4G signálom viac ako polovicu populácie SR už pred Vianocami

www.swan.sk www.4ka.sk

Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM