Nina Táborská Samospráva

25. výročie Nežnej revolúcie: Bratislava si v nedeľu pripomenie novembrové udalosti z roku 1989

V nedeľu podvečer si na Primaciálnom námesti budú môcť Bratislavčania pripomenúť udalosti novembra '89. Bratislavská samospráva v spolupráci s priamymi účastníkmi celospoločenských zmien prichádza s projektom "Verejnosť 2014". Čakajú vás koncerty aj zaujímavé diskusie.

Ilustračný obrázok k článku 25. výročie Nežnej revolúcie: Bratislava si v nedeľu pripomenie novembrové udalosti z roku 1989
Zdroj: TASR

„Zmeny, ktoré pred 25 rokmi spustili proces zásadného obratu života v slovenskej spoločnosti, ukončili totalitný režim a naštartovali éru moderného, demokratického života na Slovensku,“ informuje magistrát. Tieto udalosti si môžu všetci pripomenúť o 18.00 hodine na Primaciálnom námestí.

Súčasťou podujatia bude čaša vína podávaná tvárou „Nežnej revolúcie“ Jánom Budajom. O udalosti informuje magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Okrem zaujímavých diskusií o tom, kam smerovala a smeruje naša spoločnosť si môžete vychutnať kultúrny program v podobe koncertov. Predstavia sa sa vám napríklad Miky Michelčík, Peter Cmorík či skupina Kryl band.

Tento víkend vás v Bratislave čaká bohatý program. Prehľad TOP udalostí nájete TU.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM